Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за генерация ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за генерация ?

Колеги имам GTV V6 TB и искам да правя генерация на 63мм., но ме интересува ДАУНПАЙПА на същият размер ли трябва да е (63мм.) и кой вариант е по-добър: тръбогит(ако така му беше името де) или със заварки?

Първоначално публикувано от Chiko Покажи съобщение
    Колеги имам GTV V6 TB и искам да правя генерация на 63мм., но ме интересува ДАУНПАЙПА на същият размер ли трябва да е (63мм.) и кой вариант е по-добър: тръбогит(ако така му беше името де) или със заварки?
    Зависи от тръбогипа ако не деформира е по добре с него Ама на турбо кола по принцип колкото повече толкова повече
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Мерси колега, а даупайпа - нов с размера на генеразията или да си остане който си е?

Comment

Мерси колега, а даупайпа - нов с размера на генеразията или да си остане който си е?
        Ако имаш вариянт го ушири ако ли не и този не е голям рестриктор за оригиналната турбина
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ами турбината ми е с по голяма студена част и сам чиповал, а скоро ще слагам и някаква друга електроника.

Comment

Ами турбината ми е с по голяма студена част и сам чиповал, а скоро ще слагам и някаква друга електроника.
            Ами тогава питай този който ти прави колата кво трябва да се случи ние тука да гадаеме ?
            sigpic

Comment

Ами той не се занимава с генерации.Турбото ми беше счупено и в един сервиз(за турбини) ми го рециклираха и ме питаха дали искам малко по-мощно да го направят и аз се сагласих.А чипа е слаган отдавна и след рециглажа на турбото един елконаджия ми е настрои малко.Сега се навивам за генерация, а за електрониката чета тука по форума и се надъхвам.За това искам компетентно мнение, как ще е по-добре да постапя?

Comment

Working...
              X